Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Sarah - 24 februari 2009 20:55

Faaan Faaan Faaan..... Här skulle jag bära in min älskade dotter till sängen så jag ska ta av henne glasögonen, hinner knappt få av dom bakom ena öra så går dom sönder.. Jag har iaf försäkring, men det här resulterar i att lilltrollet få vara utan glasögon imorgon, förhoppningsvis BARA imorgon så dom inte behöver skicka iväg dom då blir det ju inge bra, det är inte meningen att hon ska va utan glasögonen, ja förutom när hon sover förstås.

-Nääe faan jag får väl se hur det slutar imorgon bitti...

Imorrn ska jag in o möta studiegruppen... är inte så förbered genom att jag för jämnan fokuserar på estetiska läroprocesser uppsatsen som ska skickas på fredag o jag har knappt skrivit går mest runt o försöker formulera mig på bästa vis o vad jag ska skriva... Börjar bli bråttom nu oxå,...


Ja Evelajna skulle ju på sitt första tandläkarbesök idag o allt såg bra ut=)

Bara det här me nappen som ska vänjas bort nu... vilket ät en hel procedur i sig...*suck*


Näe lägger ner det här nu.... måste fortsätta...


Bye

Av Sarah - 24 februari 2009 13:24


-Nu har det hunnit hända mkt.. Evelina ha fyllt tre år så har haft kalasande om vartannat här.. är inte klart än, Morfar kvar o Gammelfarmor o Gammelfarfar(Mina farföräldrar alltså) O så några fler...=)

-Min svägerska ska ha bebis, tiden gick ut för en vecka sen typ.. hon är måttligt glad..=) Deras äldsta dotter fyller år nästa vecka oxå... Hoppas det inte bli samtidigt..

-Jag har hunnit haft innevecka på skolan oxå... Fattar inte att vissa kan få föreläsa o fattar inte heller vissa lärares planeringar...

Missförstå mig inte, tycker det är kul, men lite bättre planering från läraranas sida vore toppen, börjar tröttna på detta virrvarr från dom.

-Mer då.. Nääe känns som att jag inte tänker skriva allt...

För det har verkligen varit mkt.. med allt... o inget som vi behöver ta upp här heller tycker jag... Det är nog me allt som bloggas ändå...=)

Orkar nog inte heller me att skriva så mkt, mitt huvud börjar göra ont igen, måste ju faktiskt påbörja renskrivningen av skolarbetet oxå..=)

 -Idag ska Evelina till tandläkaren... o före det ska jag.. jaaa.. vi får se.. skriver inget förrän det är klart, kan ju skita sig eller så kan det visa sig att jag inte tycker om det heller=) haha det är mkt nu...

Mamma klev nyss innanför dörren, ska vara lite social me henne...

o plocka lite innan ja ska iväg...


Uppdaterar väl senare....=)


C ya later...



Ovido - Quiz & Flashcards